• (0 Atsiliepimai)

2in1 ES Šildytuvas +Radiatorius 2000W Darbalaukio Nešiojamų Didelio Greičio Reguliavimo Elektrinis Šildytuvas Oro Cirkuliacija Bokštas Ventiliatorius, Šildymas, Oro Aušintuvas

€10.78 €5.93

Namų Tobulinimas

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: elektrinis šildytuvas 2000w, "motorola" pakeitimo, bokštas ventiliatorius, šilumos, šilumokaitis oro vėdinimo
  • Prekės kodas: w160650
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

Savybės:

1. Reguliuojama temperatūra: reguliuojamas temperatūros reguliatorius.Šildymo greitis yra greitas, ir patogus šiltas oras yra išpučiamas iš per trumpą laiką be laukimo.Sunku atveju, nėra lengva sugadinti.Galiniai kyšuliai, kad daiktai iš trukdo įsiurbiamo oro.

2, lengva nešiotis: lengvas ir gražus, su rankena, lengva nešiotis.Trijų pavarų dizaino, pirmojo lygio šalto oro, antro lygio šilto oro 1000W, ir trečio lygio karšto oro 2000W.Skirtingų vėjo greičių tinka įvairiose aplinkose ir gali būti nustatomas taip, kaip reikia.

3. Žiemą naudoti: tik išlaikyti šiltas, šalto sezonus, pavyzdžiui, rankų, pėdų ir kūno.Naudojant didelio efektyvumo elektros kaitinimo viela šildymas, šildymo procesas bus ne sukelti paraudimą dėl aukštos temperatūros, kuri visiškai išsprendžia paslėptas pavojus saugai.Tai yra labai patogus naudoti ir labai patogiai prie kūno.

4. Taikoma scenarijus: Teikti greitą ir lanksčią šildymo nesvarbu, ar tai būtų miegamasis, gyvenamasis kambarys ar biuro.Tinkinti jūsų šildymo poreikius su įjungimo mygtukas gamtos vėjas, šiltas oras ir daugiau.

5. Perkaitimo apsauga pareigos: šildytuvas gali būti padėtos ant stalo, atlaisvinti rankas, nebereikia turėti karšto vandens butelį.Saugus ir protingas, šildytuvas automatiškai išsijungia, kai jis perkaista.Tai daro tai lengviau jums veikti.

Aprašymas:

Šildytuvas gali būti padėtos ant stalo, atlaisvinti rankas, nebereikia turėti karšto vandens butelį.Saugus ir protingas, šildytuvas taip pat automatiškai išsijungia, kai perkaito.Tai daro tai lengviau jums veikti.

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: ABS

Pakuotės dydis: 220*135*265mm

Šildymo laikas: Momentiniai šilumos

Veikimo būdas: Mechaninė

Šildymo būdą: kaitinimo vielos

Vardinė įtampa: 220-240V

Nominali galia: 2000W

Jungiklio Tipas: Rankenėlės

Pavarų dėžė: 3-pavarų

Pakuotė:

1pc *Šildytuvas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE
  • Tipas: ŠVOK Sistemų

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas