• (0 Atsiliepimai)

3X MCB Tipo Dual Power Automatinis Perkėlimas Jungiklis 4P 100A ATS išjungiklių Elektros Jungiklis

€153.77 €84.57

Namų Tobulinimas

Prekės Informacija

3X MCB Tipo Dual Power Automatinis Perkėlimas Jungiklis 4P 100A ATS išjungiklių Elektros Jungiklį dual-power automatinis perkėlimas jungiklis (ATS) yra naujai sukurta miniatiūrinė namų ūkio energijos perdavimo jungiklis, yra dažniausiai naudojamas patikrinti, ar maitinimo, ar rezervinės galios yra normalu.

Kai įprastas elektros energijos tiekimas yra nenormalus, atsargų maitinimo pradėti dirbti iš karto tęstinumas, patikimumas ir sauga elektros energijos tiekimas.Ji specialiai sukurta namų geležinkelių montavimas PZ30 paskirstymo dėžutė.

ATS tinka avarinio elektros energijos tiekimo sistemų AC50 arba 60Hz ir vardinė įtampa 400V.Ji yra rodoma su įmonės struktūra, patikimą perdavimą, paprastas montavimas ir priežiūra, ir ilgą gyvenimą, yra plačiai naudojamas vietose, kur dažnai elektros energija nutraukimo neleidžiama.Tiek elektros ir operacija, ir rankinis veikia.ATS sudaro TES ir valdiklis.

Pagal standartą GB/T14048.11 Dalis 6-1: Kelis funkcija įranga - Perdavimo komutavimo įrangos, mes galime žinoti, kad ATS yra labiausiai tinkama žemosios įtampos perjungimo ir valdymo prietaisas.

Rankinis/automatinis veikimas:

Pernelyg sidabro lydinio nuostoliai gali atsirasti rankinis elektros energijos gamybos ir galios žemyn.Todėl, nustatyti ekranėlyje ne vadovo pozicija normaliomis būklės, ir traukti ją į vadovo poziciją, kai visa valdžia yra išjungtas, siekiant patikrinti ir išlaikyti operacinės sistemos ir kontaktus.Po rankinis valdymas yra baigtas traukti selektorius atgal į automatinė poziciją.

Valdymo grandinių:

ATS bus aktyvus akimirksniu.Po perskaičiavimo bus baigtas, ričių valdymo grandinė yra atjungtas, vidaus keitiklis.Ritė gali normaliai veikti, kurių vardinė įtampa 80%~110%, ir per žemos įtampos gali sukelti apvijos kaista ar net užsidegti.

Spalva: Balta

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 140x103mm

Pakuotės Turinys:

3 x Energijos perdavimo jungiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas