• (0 Atsiliepimai)

Virtuvės Kriauklė Filtras Nerūdijančio Plieno Tinklelio, Kriaukle Kiaurasamtis Filtras Vonios Kriaukle Kiaurasamtis Išleidimo Angos Filtras Spąstus Atliekų Ekranas

€0.34 €0.21

Namų Tobulinimas

Prekės Informacija

Savybės:

1. Medžiaga: Aukštos kokybės gryno nerūdijančio plieno, naudojant aukštos kokybės nerūdijančio plieno, tekstūros, storio ir labai sunku.Tiksli akių, bauda, kaip šilkas, antikorozinės, anti-oksidacijos, lengvai valomos, ilgaamžės, kaip naujas.

2. Kokybė: bauda kūrinys, rafinuotas apvadu, kokybės užtikrinimo, nerūdijantis plienas, lygus ir patogus.Tiksli akių, trumpas tinka, universalus, tvirtas, patogus dizainas, padaryti jūsų gyvenimą patogesnį.

3. Praktiškas: Mažas dydis turi didelį poveikį.Jis gali būti naudojamas kaip filtras virtuvės kriauklę, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, plauti indus.Jis gali būti naudojamas kaip grindų nutekėjimo vonios ir dušo kambarys.Plaukų ir popieriaus iškarpos nebėra jūsų rūpesčius.

4. Aukšto Efektyvumo: Skylės skersmuo 2mm, ir didelio efektyvumo stabdžių-užsikimšimo skydai leisti skysčio srautas į kanalizaciją sklandžiai, o blokavimo maisto daleles.Dalelės, kurios užkerta kelią užsikimšusios kanalizacijos.Puiki priemonė išvengti užsikimšimo iš plaukų, šiukšles ir maisto likučiai.

5.Lengva valyti: Lengvai valomos šiltu muiluotu vandeniu ir išlaikyti nepriekaištingą, blizga veidrodis apdaila ilgą laiką.Šis projektas yra anti-užsikimšimo, sumažinti savo vargo ir leidžia jums dirbti greičiau virtuvėje.Didelis indų, maisto paruošimo, maisto produktų valymui, ir daugiau.

Aprašymas:

Šiame aukšte nutekėjimo yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra storas ir sunkus, baudos kūrinys, tvirtas ir patvarus, su 2mm skersmens skylę, veiksmingą anti-užsikimšimo ekranu, kuris leidžia skysčio srauto sklandžiai į kanalizaciją, o blokavimo maisto daleles.Lengva valyti su šiltu muiluotu vandeniu ir palaikoma nepriekaištinga, blizga veidrodis apdaila ilgą laiką.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Dydis: 9cm * 9cm * 3cm

Pareigos: filtras šiukšles

Pakuotė:

1pc*Kiaurasamtis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas