• (0 Atsiliepimai)

Geriamojo Stiklo Puodelių Rinkinys 6 - 16Oz Alaus Galima Akinius. Aišku, Soda Gali Formos Stiklo Puodeliai, Mielas Lediniame Kavos Puodelio, Stiklinės

€54.04 €36.75

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

Geriamojo Stiklo Puodelių Rinkinys 6 - 16Oz Alaus Galima Akinius.Aišku, Soda Gali Formos Stiklo Puodeliai, Mielas Lediniame Kavos Puodelio, Stiklinės Fizz, Sip... Ahhh!: Nieko pranoksta gaivus gali mėgstamų gaiviuju fix su savo karšto "vasaros dienų" rankas, apvyniotas aplink.Tačiau, kai jūs turite super mielas rinkinys gali formos stiklo puodeliai jūsų virtuvė, jūs galite užpildyti juos iki kraštų su šalta kava vieną akimirką, ir alaus, kitą, su tuo pačiu soda gali džiaugsmo!

Svarbiausias Kokybės:Tai 16 oz gali-formos akiniai turi sklandžiai ratlankio lengvai ir išlieti-nemokamai gerti.Liesas forma tinka patogiai į savo rankas.Lengvas dar pakankamai tvirtos, tinka kasdieniniam naudojimui.

Plauti indaplovėje Soda Gali Akinius: Eiti į priekį ir jūsų stiklo puodeliai gali indaplovė lengva valyti, skalbti rankomis arba jei tai jūsų dalykas.Ir nors jūs galite juos į šaldytuvą ir pridėti tonų ledo-kubeliai, jie nėra tinkami šaldiklį.Taigi, ką ledinis gėrimai turite omenyje?

Pinta, Kas Jums Patinka: Tai "šešių paketas" gali stikliniai puodeliai turi 16oz jūsų mėgstamą kokteilį, sulčių, ledo, šalto vandens, šalta kava, arbata, sodos... ir, žinoma, stiklo alaus galima!Jie 5.5 colių ūgio, ir 3inch pločio - tik šiek tiek didesnis nei reguliariai sodos, todėl jūs galite gauti papildomą 4oz iš atgaiva prieš papildymo!

Platus Naudojimas:Puikiai tinka jūsų šalta kava, šalta arbata, gazuoti gėrimai, alus, vynas ir pan.Stiklo bambuko masažuoklis rinkinys taip pat puikiai tinka kasdieniniam naudojimui namuose, arba restoranai, kavinės ar maitinimo įvykių.Puikus housewarming dovanos, gimtadienio dovanos ir kt.

Spalva:skaidrus

Medžiaga:Stiklas

Dydis:475ml: 13,5 x 7.5 cm

Pakuotės Turinys:

6 x Stiklo Puodeliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kita

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas