• (0 Atsiliepimai)

Skėtis Balkonas Laikiklis Nerūdijančio Plieno Žvejybos Atveju, Reguliuojamas Skėčio Stovas Prie Sienos Tvirtinamas Žvejybos Lauke Skėtis Turėtojas

€22.76 €14.34

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

Skėtis Balkonas Laikiklis Nerūdijančio Plieno Žvejybos Atveju, Reguliuojamas Skėčio Stovas Prie Sienos Tvirtinamas Žvejybos Lauke Skėtis Turėtojas

Efektyvus Ilgalaikio Skėčiai nuo saulės: Naudojant Skėtis Balkonas Laikikliai su stipriais stabilumo padės jums išvengti saulės karštą vasarą, be to, galite taip pat turėti, užkirtusi kelią lietingą orą iš gauti šlapias.

Nėra lengva rūdžių: žvejybos atveju skėčio stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Tvirtos ir patvarios, siekiant užkirsti kelią rūdžių ir deformacijos.Tinka vidaus ir lauko darbams, balkonams, sodams, parkams, žvejybos, užkandžių barai, parduotuvės, restoranai ir daug daugiau.

Lengva įdiegti: žvejybos skėčių laikikliai su montavimo bazę ir varžtais, leidžia jums įdiegti ir pašalinti juos lengvai.Rankenėlėmis šone skėtis turėtojo vamzdis gali padėti pagerinti sandarumą tarp pagrindo ir plokštės.Kompaktiškas montavimas vienintelis bazė leidžia jums turėti gerą patirtį.

Mėgaukitės žvejyba: žvejybos atveju skėtis turėtojas gali būti lengvai montuojamas ant žvejybos dėžės.Žvejybos entuziastams, tai yra puikus aksesuaras žuvų dėžės.Lengvas ir lengvai atlikti.Tinka tvirtovės, meškerykočiai, meškerės, žvejybos kėdės, žvejybos dėžės.

Ką jūs gaunate: Labai reikmenys, žvejybos entuziastai.Lengvas ir nešiojamas, paleisti savo rankas mėgautis žvejyba geriau.

spalva:Sidabrinė

Medžiaga:nerūdijantis plienas

dydis:Skėtis skylės diametras 29mm

Pakuotės Turinys:

2 x Skėtis Stendas

10 x Varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas