• (0 Atsiliepimai)

Pin Surinkimo Ekranas Drobės, Reklama Sienos Kabo Šiaurės Stiliaus Emalio Vimpelas Reklama Drobės, Reklama Pin Turėtojas Tuščia Reklama

€4.99 €2.69

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

Aprašymas

Ši drobė yra organizuoti savo,, ženkleliai, mygtukus ir daugiau apie tai stilingas natūralios medvilnės reklama.Tai laiko išskleisti savo mėgstamą kolekcijas ir išdidžiai ją rodyti ant sienos.Reklama gali taip pat veikti kaip dekoro jūsų gyvenamosios erdvės, namuose, biuruose.Unikalus reklama ir ekrane atrodo nuostabiai ir bus liven savo erdvę.

Savybės

- Spalva: Pirminių spalvų.

- Medžiaga: Audinys.

- Dydis: 20 x x x x x x x x x x 1cm.

- Pagaminti iš kokybės drobės, gražus susiuvimo, nėra lengva ašara, ir žemyn, ir tai ne balta spalva, nėra lengva gauti purvinas.

- Šių drobių yra, siuvinėjimo, arba šilkografija.

- Pin kolektoriai naudokite šiuos kaip ekranas.

- Vietoj to, šių gražių cooped kažkur dėžutėje, su šia tuščią drobė vimpelas galite išdidžiai rodyti savo kolekcijų kambarį, namuose ar biuruose,forma unikalus kabo ekranas.

- Plačiai: Išskyrus atvejus, surinkimo ir ekrano,taip pat galite naudoti savo vaizduotę ir kūrybiškumą daryti, kai "PASIDARYK pats" dizaino, pvz., tapybos,užrašu ir t.t,tada gražus ir unikalus sienų apdailai arba doorplate yra baigtas.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitoriaus šviesumą,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x Vimpelas Reklama

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elektroninis: NO
  • Medžiaga: Kita
  • Proga: Kita

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas