• (0 Atsiliepimai)

Maišytuvas Stiklo Rinser Virtuvės Kriauklė Automatinė Taurės Plovimo Juosta Stiklo Rinser Kavos Ąsotis Plauti Taurės Įrankis Virtuvės Kriauklė

€31.00 €23.25

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

Maišytuvas Stiklo Rinser Virtuvės Kriauklė Automatinė Taurės Plovimo Juosta Stiklo Rinser Kavos Ąsotis Plauti Taurės Įrankis Virtuvės Kriauklė Lengva Naudoti: Paprastai slėgis vandentiekio vanduo gali būti naudojamas valyti.Įdėti į burną taurės žemyn ir paspauskite apačioje taurės lengvai ir automatiškai purškiamo vandens valymas.Kai taurė yra nuvalyti, pašalinti taurės ir purkšti vandeniu, valymas baigtas.

Multi-kampas Vandens Lizdo Valymo Galvutė: Galingas vandens suprasti multi-kampas purškimo skylę plovimo purkštukai kruopščiai išskalaukite likutis sekundžių, o subtilus iškyša nukreipia vandens srautus į virtuvės kriauklę už easy clean-up.

Lengvas Montavimas: aptakus, žemo profilio designcoordinates su bet maišytuvas ir gali būti lengvai installedin tuščią, standartinės stalviršio, skylės.

Plačiai Naudojamas: Ji iswidely usedand geras pagalbininkas, bare, kavinėje, kavos, pieno arbata parduotuvė, restoranas, viešbutis ir pan.

Spalva:juoda

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Dydis: 15 x 13 x 3cm

Pakuotės Turinys:

1 x Plauti Taurės Įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas