• (0 Atsiliepimai)

Kačių Maistas Gali Klasifikuojamos Naminių Gyvūnų Maistas Gali Dangčiai Su Pėdsaką Universalus Silikonas, Šunų Kačių Maistas Gali Dangteliu Dangtelis Standartinio Dydžio Konservai

€2.96 €2.07

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

Aprašymas:

Gyvūnas Gali užvalkalai yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono medžiagos, kuri yra saugus naudoti.

1. Patvarus ir plauti indaplovėje.

2. Patogu naudoti.

3. Lengva valyti ir laikyti.

Savybės:

Medžiaga: Silikonas

Svoris: 40g

Dydis: apie 10.8x10.3cm/4.25*4.06 colių

Pakavimo sąrašas:

1*Kačių Maistas Gali Būti

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pagaminti iš Kokybiškų Medžiagų: Patvarus, saugus, ir gali būti paliktas su maisto produktus ilgą laiką, be to broko, Silikonas Gali Dangtelis yra pagamintas iš maisto kokybės kokybės silikono, plauti indaplovėje.

2.Yra Įvairių Dydžių: Tinka naminių gyvūnėlių ėdalo skardinių ir kitų skardinių, Kačių Maistas Gali Apima tris vidinis skersmenys(6.5 cm, 7.5 cm, 8,5 cm), patogus naudoti.

3.Labai Sandarinimo Efektas: Gerai išlaikyti maisto šviežias ilgiau, Kačių Maistas Gali Dangteliu, tinka daugeliui žmonių sriubos ar konservuotų daržovių, todėl maisto kvapas-free šaldytuve.

4.Puikus Stiliaus Dizainas: Naminių gyvūnų Maistas Gali Dangtelis su Miela Pėdsakas yra 3 spalvų variantai, puikiai tinka laikyti kvapas atvirą naminių gyvūnų maistas gali, gali, ir gerai išlaikyti maistą šviežią.

5.Lengva Rankena: apvalia skyle kablys dizainas, paprasta parduotuvės, Kačių Maistas Dangteliai yra taip pat lengva valyti kriauklę, arba jūs galite įdėti juos viduje indaplovė ir plauti juos tiesiogiai.

  • Elemento Tipas: Dubenys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Šunys

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas