• (0 Atsiliepimai)

1PCS Dulkių Šalinimo Lipnus Silikoninis Volelis Anti-Static Voleliu, Teptuku Vadovas Švaresnis Telefonu Taisymo Įrankis Aliuminio Lydinio Rankena

€20.85

Namai Ir Sodas

Prekės Informacija

produkto aprašymas:

Silikoninis voleliu yra lipnios dulkių šalinimo produktas susidaro reaguojant silikagelio su pagrindinių žaliavų.Paviršius yra lygus, kaip veidrodis, klampa yra nedidelis kiekis yra šviesa, ir dalelių dydis yra mažesnis nei 2um.Produktas gali veiksmingai laikytis priemaišos, pavyzdžiui, plaukai, pleiskanos, dulkių ir pan., ir gali lengvai perkelti priemaišų lipnus popierius.Taip, savarankiškai adhesiveness silikagelio gali būti užtikrinta ilgą laiką.Yra įvairių klampos variantai.Antistatikas ABS rankena ir antistatikas aliuminio lydinio rankena atrankos, didelis elastingumas, gera elektroninių veiklos, antistatikas, drėgmė, drėgmės, trinties, netoksiškas, be rūdžių ir taršos nemokamai.

Klampa vidutinio klampumo pagal nutylėjimą, jei jums reikia kitų klampumo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Savybės

1. Formulė užtikrina, kad produktas yra labai klampus ir tvirtas, nėra lengva amžiaus ir neturi nukristi. 2. Jis jaučiasi gerai, kai yra naudojami, ir volelio sukasi laisvai. 3, gali pašalinti maža teršalų, su lipnių popieriaus perdirbimo. 4, aukštas anti-static, plačiai naudojama grandinių plokštes, demonstruoti, spausdinti, švarus kambarys ir elektronikos pramonės, šis produktas yra profesionalus valymas PVC plėvelės ir IC kortelės, elektroninės etiketės dulkių ir statinės elektros.

Produkto Naudojimas:

Plokštės, PCB, LCD procesą, atsižvelgiant vadovas, plėvelės tikslumo spausdinimas, SMT, švarus kambarys, elektronikos, puslaidininkių ir kitose pramonės šakose, kai gamybos produktai, valymo priemonės, reikalingos paviršių valymo.

  • Gamyba: Dulkių Pašalinimo Ritininiai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Lipni Silikoninė
  • Stilius: Vadovas

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas