• (0 Atsiliepimai)

25 Pastabos Vibraphone Kselofonu Glockenspiel Juoda Mėlyna Raudona Mušamųjų instrumentų su Byla GP136

€78.78 €55.14

Sportas Ir Pramogos

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: profesionalus medinių kselofonu, dideli mediniai kselofonu, kūdikių plastiko kselofonu, tradicinių medinių kselofonu, marimba 25 pastabos kselofonu, geltona kselofonu, neapibrėžta kelnės, nešiojamų kselofonu, kselofonu lego, mediniai kselofonu suaugusiųjų
  • Prekės kodas: w233095
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

25 Pastabos Vibraphone Kselofonu Glockenspiel Juoda Mėlyna Raudona Mušamųjų instrumentų su Byla GP136

【🎹 Ideali Priemonė】25 pastaba kselofonu yra 25 standartiniai tonų klavišus, pastaba, svyruoja nuo G-G ir teikti platų muzikinį garsą.Be to, pianinas-kaip pažymi padėti vaikams geriau suprasti, klavišiniai instrumentai.

🎹 Į glockenspiel padeda vaikams pradėti žaisti muzikos nedelsiant, nes tai lengva vizualizuoti ir suprasti, muzikos sąvokas.

【🎹 Vaikams-patogus Dizainas,】 vaivorykštės spalvų metalo klavišus 25 pastaba Glockenspiel gali skatinti vaikų regėjimo vystymuisi.Lengva laikyti mallets leisti pradedantiesiems naudoti glockenspiel tiesiog ir pagerinti savo rankas kontrolės galimybę.

【🎹 Aukščiausios kokybės Medžiagos】, Kad kselofonu pastaba yra pagamintas iš aliuminio, kuris garsas yra aiškus ir visiškas.ir mygtukai yra įmonė ir neturi nukristi.Apvalkalas yra pagamintas iš ABS plastiko, kuris yra draugiškas aplinkai ir beskonis, atitinka atitinka standartą ASTM F963.

【🎹Lengva Atlikti】Mūsų 25 pastaba kselofonu su lagaminu-pavyzdžiui, "outlook" , lengva nešiotis.Be to, 3 bagažo laikiklis ant basket " leidžia kselofonu būti naudojamas ant daugiau paviršių ir siūlo puikus kampas, kad vaikams geriau kurti nuostabią muziką.

【🎹Daugiafunkcinis Kselofonu】, Kad kselofonu su atveju, tai tinka muzikos švietimo apie namus, mokyklą, padėti vaikams išmokti, svarstyklės ir galima žaisti bet kur.Tai yra idealus mokymo

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas