• (0 Atsiliepimai)

10 Vienetų Neprivaloma, Lauko Kempingas, Alpinizmas Palapinė Pergola Plastiko Baldakimu skėtį nuo saulės Įrašą Fiksuotojo Įrašą Virvę Įrašą Traukti Disko E6P0

€3.78 €2.64

Sportas Ir Pramogos

Prekės Informacija

Aprašymas:

Medžiaga: ABS

Dydis:74*43*10mm/2.9*1.6*0.3"

Spalva:žalia/juoda

-- Pagaminti iš plastiko, jis yra atsparus vandeniui, neperpučiamas, plyšimui atsparus, lengvas ir patvarus; su brezentu įrašą gali atlaikyti žemos ar aukštos temperatūros, gali bite ant drėgnų medžiagų, ir gali veiksmingai sugriežtinti ir išspręsti.

-- Palapinės įrašą turi vidinį trikampis užrakinti ir išorinės linijos, kurios gali būti labiau stabili, siekiant užkirsti kelią brezentu nuo kritimo; nereikia punch skylės brezentu, ji yra lengva pašalinti po naudojimo, paliekant tik šiek tiek raukšlių.

-- Tinka lauko kempingas palapinės, tentai, furgonai, brezentas, drobė, tentai, valtis apima, baseinas dangčiai ir pan., tinka lauko tyrinėtojai, kemperių ir keliautojams.

-- Atgal pabaigoje palapinės įrašą turi skylę norite pridėti prie tvora laido, greitai pakabinti, žemės vinys ir kt.nereikia iškirpti skylę brezentas.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

1/10 vnt.* palapinė įrašą

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas