• (0 Atsiliepimai)

2VNT M9/M9X1/M9X0.75/M9X0.5 Bakstelėkite Ir Mirti Nustatyti Metrinių Bakstelėkite Pikis Pelėsių Apdirbimo Metrinis Sriegis Dešinę Ranką, Ranka Įrankis

€22.66

Įrankiai

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: bakstelėkite ir mirti, laser tag ginklų rinkinys, Įrankių Rinkinys, Nustatyti, žvejybos švino rinkinys, surinkimo komplektas
  • Prekės kodas: w54810
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

modname=ckeditor

Mūsų pagrindiniai produktai yra mašina, naudojama bakstelėkite bakstelėkite varžtas patarimas, štampavimo čiaupai, sriegį bakstelėkite, Stuburo kanalas sriegis bakstelėkite, sunku lydinio bakstelėkite; die, die veržlė, varžtas mirti, HSS(greitapjovio plieno) mirti, reguliuojamas mirti, kostiumas įrankio serija, ne standartinio sriegio įrankio serija.

Galime pagaminti pagal tarptautinį standartą, American standard, Vokietija standartas, Japonijos standartas, didžiosios Britanijos standartą, produktus parduoti ir visos šalies ir eksportuojama į Azijos, Europos, Amerikos ir kitų pasaulio šalių ir regionų.

Jei jums reikia, pls susisiekti su mumis asap!!!

Mėgaukitės nuolaidas, jei jūs perkate urmu!!

Mokėjimo

Visi produktai, mes parduodame, yra gerai žinoma rinkoje.

Mes ne apgauti, bet mūsų klientams.

Jei turite kokių klausimų ar gauti produkto kokybės problemų galima grąžinti bet kuriuo metu.Prašome būti tikri, kad pirkti.

Daugiau produktų yra nuolat atnaujinamos, prašome atkreipti dėmesį į mano parduotuvę

pristatymas

Prekės bus išsiųstos per 1-2 darbo dienas gavus jūsų apmokėjimą,visi daiktai bus kruopščiai patikrintas prieš jį išsiųsti.

Sekimo numerį bus pateikta po to, kai mes išsiųsti jūsų prekė,jūs galite stebėti savo prekės sekimo numerį.

Siuntimo informacija bus paaiškėjo po 2-3 dienų po prekės išsiuntimo.

Pristatymo laikas priklauso nuo to, muitų politikos paskirties ar kitų faktorių,todėl tai gali užtrukti ilgiau kartais.

Prašome susisiekti su mumis, jei jums nereikia gauti savo elementą Pristatymo Metu,mes padėsime jums patikrinti, siuntinių ir užtikrinti, kad gausite sklypo kuo greičiau,Jei sklypas yra grąžintas arba prarastas ,mes išsiųsti vieną, kad jūs arba grąžinti už jūsų mokėjimą.

PASTABA:Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių,mums bus ženklas, prekės mažos vertės,tačiau jis yra labiausiai, kad jūs su mumis, kad ženklo vertė savo elementą, mes prieš išsiunčiant.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas