• (0 Atsiliepimai)

Laikiklis Stovėti Kilnojamojo Reguliuojamas Prietaisų Dolly Aikštėje Stiprus Kojų, Šaldytuvas, Mini Šaldytuvas Stovi Mobiliojo Bazės

€12.64 €6.95

Namų Tobulinimas

Prekės Informacija

Savybės:

1. Universalus: Mobilus voleliai yra taikomas apačioje, namų apyvokos prietaisus, tokius kaip nešiojamieji tarpikliai, poveržlės ir džiovintuvai, šaldytuvai, arba mini-šaldytuvai.Tai kelia įrenginio 5.2 cm nuo grindų.Mažiau drėgmės bus pratęsti gyvenimą savo skalbimo ir džiovintuvas.

2. Multi-purpose: prietaisas roller taip pat galite lengvai perkelti baldų ar prietaisų, pavyzdžiui, geležinkelių krepšelį. 4 dviviečiai pasukami ratukai su užraktu.Užfiksavus skalbimo mašina krepšelį į teisingą padėtį.Padidina sąlyčio paviršiuje tarp judančių ratų ir grindų, leidžia judėti baldų sklandžiai su labai mažai pastangų.

3. Patvarus: Palyginti su kitomis skalbimo mašina pagrindai, mūsų, skalbimo mašina stovi platforma yra didesnis.Montavimas trunka apie 15 minučių.Įdiegti rėmas ir užfiksuokite reikiamoje padėtyje.Sutirštinto balta galia danga, plieno rėmo konstrukcija suteikia tvirtą keliamoji pagalba, ir kiekvienas juda roller turi stiprų apkrova.

4. Triukšmo mažinimas: volelio pagrindas yra įrengta juodos anti-vibracijos gumos padas sumažinti stumdomas judėjimas, stabilizuoti plovimo ir sumažinti triukšmą.Mobiliojo volelio pagrindas suteikia tvirtą paramą ir tuo pačiu patenkinti jūsų kasdieniniam naudojimui.Šis mobilusis ritinio pagrindo gali lengvai išlaikyti jūsų baldai nuo grindų, laikyti apačioje baldai sausoje ir vėdinamoje vietoje, veiksmingai plečia savo gyvenimą.

5. Geras pagalbininkas namuose: Daugiafunkcinis kilnojamojo bazės laikiklis, tinka apačioje skalbimo mašinos ir džiovyklės, šaldikliai ir šaldytuvai, tinka bet kurios grindų, taip pat gali būti naudojamas mobiliojo baldai ir buitine technika.Su juo jūs galite lengvai perkelti šiuos svorius, nereikia įdiegti, švarus apačioje svoriai, tiesiog įdiekite jį.

Aprašymas:

Prietaisas roller taip pat galite lengvai perkelti baldų ar prietaisų, pavyzdžiui, geležinkelių krepšelį. 4 dviviečiai pasukami ratukai su užraktu.Užfiksavus skalbimo mašina krepšelį į teisingą padėtį.Padidina sąlyčio paviršiuje tarp judančių ratų ir grindų, leidžia judėti baldų sklandžiai su labai mažai pastangų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Reguliuojamas ilgis: 46-71cm

Aukštis: 4cm

Funkcijos: elektrinis pagrindas

Pakuotė:

1Pc* Laikiklis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Aukštis: 4cm
  • Modelio Numeris: laikiklis
  • Montuojamas: KAMPAS
  • Pakopų skaičius: Vieno Lygio
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Sertifikavimo: ce, RoHS
  • Įdiegti Stilius: Grindų Tipas
  • Lentyna Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Funkcija: elektrinis pagrindas
  • Tipas: Vonios Lentynos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas