• (0 Atsiliepimai)

Rinkinys, 4 Dvigubi Ratukai Su Stabdžių 50 Mm Transportavimo Ratukai Baldams Ratukai Su Stabdžių Iki 400 Kg Pasukti Jokio Triukšmo

€39.14 €27.00

Namų Tobulinimas

Prekės Informacija

Gerbiamas kliente, dėkojame, kad pasirinkote apsipirkti parduotuvėje.Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Prašome perskaityti gaminio aprašymą kiek įmanoma, kad būtų išvengta nereikalingų unpleasantness .Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų, per prekybos.Mes su jumis bendraus nuoširdų taip ir darome viską, kad išspręsti problemas, kylančias prekybos procesą.

Laimingas pirkinių.

Aukštos kokybės medžiaga: dviguba ratų 50 mm, rėmas pagamintas iš aukštos kokybės metalo, sustorėjusi bazinė, stiprus struktūra, stiprus stabilumas, dvigubo ratų dizainas yra didelė koncentracija keliamoji galia 400 kg.Transportavimo ratukai su stabdžių turėti didelį atsparumą korozijai ir gali būti naudojamas patalpoje ir lauke, be abejo.

LANKSTI RANKENA - Sukami ratukai su stabdžių naudoti dvigubas rutulinis guolis sistema, kuri sukasi 360° kampu ir gali lanksčiai pakeisti bet kuria kryptimi ir kampu, ir sutaupyti laiko ir pastangų, kai juda jūsų daiktus.

Dvigubi stabdžiai: 4 gabalus transportavimo ratukai, du su užraktu ir dviejų be užrakto, lengvai reguliuoti.Kai nenaudojamas, sunkiųjų ratukai gali kreiptis dėl pozicijos, stabdžiai, vienu metu užfiksuoti ir valdyti padėtį, siekiant užtikrinti saugumą, todėl jūs galite lengvai kontroliuoti tvarkymo ir paskirties baldai.

Tylus darbas: baldų ratukai su stabdžių turi poliuretano, gumos sluoksnio, kuris yra stiprus ir dėvėti, atsparus, minkštas ir švelnus ir tylus, kai juda.Transporto volelis tinka visoms grindims: pavyzdžiui, kilimai, parketas, keraminės plytelės, laminatai, betonines grindis ir kt.

Platus panaudojimas: ratukai baldams yra lengva surinkti ir gali būti naudojamas TV, spintos, stalai ir kėdės, vežimėliai, spintos, lentynos ir kiti baldai, kurį norite perkelti.Jis labai tinka šeimoms, biurai, dirbtuvės, gamyklos, sandėliai ir juda.

Medžiaga:Metalas

spalva:Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

4 x Baldų Ratukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas